"Maak plaats, mevrouw" van Ray Cooney & John Chapman, vertaling Yves Caspar - regie Mark Deloose

Korte inhoud : Philip Merckx (Marc Brouckaert), uitgever van kinderboeken, leent zijn flat uit aan zijn partner en boezemvriend Henry (Willy Baert) voor een buitenechtelijk avontuur.
Johanna (Ann Vandewiele), de vrouw van Philip, belooft dezelfde woonst op dezelfde avond aan haar vriendin Linda (Leen Hosten), echtgenote van Henry, voor een slippertje. Maurice (Stefaan Acke), de binnenhuisarchitect, maakt een afspraak met Sylvie (Leen Ramon), het au-pairmeisje, op dezelfde plaats, zelfde tijdstip.
Juffrouw Olivia Henriëtte Smits (Greta Pharasyn), de beroemde schrijfster van kinderboeken, kiest bovendien het zelfde moment uit om op zoek te gaan naar een nieuwe uitgever voor haar 'Woefwoef-serie'.
En dan? Dan wordt Maurice Philip, Philip wordt butler, Linda wordt Sylvie en Maurice is een hond. Waarom komen Walter (Luc Deloose), Fanny (Kiona Calus) en een agent (Kris Brughmans) langs ?

Speeldata waren :
vrijdagavond 7, zaterdagavond 8, zondagnamiddag 9, woensdagavond 12, vrijdagavond 14 en zaterdagavond 15 oktober (tijdens deze voorstellingen werd een ringleiding voorzien voor slechthorenden).

download de flyer
download de affiche
de regisseur stelt het stuk voor (filmpje)
bekijk een filmmontage

(foto's genomen door Lut Deduytsche)