Korte inhoud :
Het idee om de zomervakantie nu eens niet in Blankenberge maar op de Balearen door te brengen, is voor de familie Verachtert een nog grotere uitdaging geworden dan verwacht. Om te beginnen blijkt dat zoon Johnny hen kon overhalen om hetzelfde hotelletje te boeken als Hélene, Johnny's ex-vriendinnetje. Dit tot grote ergernis van Hélene's moeder, die ook opduikt. Het blijkt duidelijk niet te klikken tussen de twee families. Tot overmaat van ramp doen de grootmoeder en de Duitse toerist Fritz er nog een schepje bovenop. Hoteleigenaar Juanito en zijn dienstmeisje Rosita werken hard om de vakantiegangers het naar hun zin te maken en om de naam van “Pension Maria” hoog te houden. Maar kunnen ze dat ?

Spelen mee :
Stefaan Acke, Willy Baert, Kris Brughmans, Kiona Calus, Luc Deloose, Caroline Maene, Lies Persyn, Leen Ramon, Ann Vandewiele en Louise Vandewiele.

Speeldata zijn :
vrijdag 11, zaterdag 12, woensdag 16, vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober om 20.00 uur
zondag 13 oktober om 14.30 uur
(tijdens alle voorstellingen wordt een hulpmiddel voorzien voor slechthorenden).

Opvoeringen gaan door in:
Gemeenschapshuis (naast de kerk)
Moerkerkse Steenweg 190
8310 Brugge (Sint-Kruis)
Bekijk  de wegbeschrijving via Google Maps

Kaarten kan je reserveren : via website en telefoon en e-mail. Indien u met een rolstoel komt, kan u dat aangeven bij de reservatie en we houden er dan rekening mee.

download de flyer
download de affiche
bekijk de eerste beelden